Barion Pixel

20%-os Őszi akció minden vásárlónknak!

Lezárult a nyereményjátékunk! Kisorsoltuk a hat nyertest, akiket egyenként 30.000 Ft értékű, kiváló minőségű akrilfestékkészlettel fogunk meglepni. De ez még nem minden, mert azoknak is tartogatunk ajándékot, akiket most elkerült a szerencse!

20%-os Őszi akció minden vásárlónknak!


Hatalmas érdeklődés

övezte nyereményjátékunkat, amelyet óvodai csoportok és általános iskolai osztályok részére hirdettünk meg. Rengetegen játszottatok velünk a Facebookon, majdnem 3000 komment érkezett a bejegyzés alá, aminek szívből örülünk, hiszen ebből is látszik, milyen sokaknak szívügye, hogy a gyerekek minél több kreatív tevékenységet tudjanak végezni az oktató, nevelő intézményekben is.

A játék azonban lezárult, a nyerteseket hamarosan kihirdetjük (2022. október 10. délelőtt Facebook oldalunkon), felvesszük velük a kapcsolatot, itt azonban még nem értek véget az őszi, kreatívfesték-meglepetések!

20%-os akció és ingyenes szállítás

A játék sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, egy őszi villámakcióval kedveskedünk mindazoknak, akiket érdekel a kreatív tevékenységek világa, na meg a DIY. Örülnénk, ha minél több óvodába, iskolába, otthonba, családhoz eljutnának a termékeink és sok-sok alkotás készülne általuk.

Az ősz egyébként is egy olyan időszak, amikor csodás dolgokat lehet létrehozni egy kis festék segítségével, ezért hogy mindenki megtapasztalhassa ennek örömét 20% engedményt adunk minden termékünk árából, október 10-től 11-ig. Sőt 25.000 Ft kosárérték felett a szállításnak sincs díja. Nézzetek körül a webshopban és vásároljatok most 20% kedvezménnyel, hiszen már itt kopogtat az ajtónkon a halloween és persze lassan az adventi időszak is, amikor mindenki imád egyedi, kézzel készített dísztárgyakat csinálni.

Még egyszer köszönjük a hatalmas érdeklődést, a sok kommentet és megosztás, legyen csodás, kreatív ötletekben gazdag, tevékeny októberetek

 

Még több ilyen cikket szeretnél?

Iratkozz fel hírlevelünkre


Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz