Barion Pixel

Játék óvodai csoportoknak és általános iskolai osztályoknak

A kreativfestek.hu játékot hirdet óvodai csoportok és általános iskolai osztályok számára. A kreatív nevelési munka támogatására 6 x 30.000 Ft, azaz 180.000 Ft összértékben szeretnénk akrilfestékkészleteket ajándékozni gyerekeknek. A játék a kreativfestek.hu Facebook oldalán kerül lebonyolításra.

Játék óvodai csoportoknak és általános iskolai osztályoknak


Hogyan vehetsz részt a játékban?

Kattints az alábbi LINKRE és a nyereményjáték bejegyzéshez egy hozzászólásban írd meg az általad javasolt óvodai csoportot vagy általános iskolai osztályt (város, intézmény neve és csoport vagy osztály megjelölése). Utána már csak a Facebook oldalunkat kell kedvelned  ITT, és kész is vagy!

nyerj akril festéket

Óvodai csoportot vagy általános iskolai osztályt bárki jelölhet 2022. október 5. 23.59-ig, aki kedveli a kreativfestek.hu Facebook oldalát. Személyenként egy csoportot vagy osztályt lehet jelölni!

Azonban, ha van kedvetek, jelöljetek meg kommentben még valakit a csoportból/osztályból, hiszen minél többen játszotok, minél többen jelölik a ti csoportotokat/osztályotokat, annál nagyobb eséllyel nyerhettek. A játéknak nem feltétele a bejegyzés megosztása, de szeretnénk, ha sok intézmény tudna csatlakozni a kezdeményezéshez, így minden megosztásnak, ajánlásnak nagyon örülünk.

Sorsolás és eredményhirdetés 2022. október 10.

A 6 nyertes óvodai csoportot vagy általános iskolai osztályt véletlenszerűen sorsoljuk ki. A kapcsolatot elsődlegesen a jelölő személyekkel vesszük fel, de a nyereményt az oktatási intézményeknek postázzuk.

 Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz