Barion Pixel

Megérkezett az új Mystic Kaméleon sorozat

Rengeteg kísérlet és hosszas tesztelés után büszkén jelentjük be, hogy végre megszületett és a webshopon is elérhető a Mystic Kaméleon sorozat, két új termékkel (készre kevert fluid art festék)! Az új sorozat a Printex Fluid Art teljesen új dimenzióját hozza el, méghozzá szó szerint!

Megérkezett az új Mystic Kaméleon sorozat


Ezek az új, intenzív effektfestékek elképesztően látványos 3D-s hatást kölcsönöznek minden fluid art alkotásnak, ugyanis különböző szögből érkező fény hatására különböző színhatásokat produkálnak. A kaméleonpigmentek alapesetben fehér felületen egy színváltó gyöngyházhatást mutatnak, de színes felületre felhordva kelnek igazán életre, mégpedig úgy, hogy az alapszín függvényében fényinterferenciák jönnek létre, amelyek minden beeső fényre és minden szögből más-más színhatást eredményeznek.

printex fluid art kaméleon

Jelenleg kétféle kaméleon alap pigmentből készült festéket kínálunk, az F42-es számú a kaméleon zöld, míg a F43-as lila/bíbor tartomány felé képes kaméleonhatást eredményezni. A kaméleon festékek különböző fluid art színekkel keverhetőek, ám érdemes figyelni arra, hogy a színhatások egymást erősítsék, és ne kioltsák.

irizáló fluid festék

Titándioxid tartalmú – ezek általában fehér festékek–, valamint fluo színekkel például nem ajánlott keverni, mert a különleges hatás gyengül, világos árnyalatokkal keveredve viszont csodálatosan működnek. Különösen jól használhatóak alapszínként, amire blooming, swipe, vagy akár dirty pour technikával készíthetünk mintákat. Finom, visszafogott színátmenetek megmutatására különösen alkalmasak. A kaméleonhatás száradás után válik jól érzékelhetővé, különösen, ha megfelelőek a fényviszonyok.

A Mystic Kaméleon sorozat mellett, szükségesnek éreztük, hogy bővítsük kínálatunkat gyöngyház színek területén, ezért négy új gyöngyház termékkel bővül termékkínálatunk, fűzöld, ciánkék, korallpiros és magenta színekben. A gyöngyház színek kiemelkedő cellaaktivitást mutatnak, használjuk bátran olyan technikáknál, ahol ez a tulajdonságuk érvényesülni tud.

mystic kaméleon festék

Minden speciális effektfesték – legyen az gyöngyház vagy kaméleon – legjobb barátja az epoxi bevonógyanta, melyet az elkészült és tökéletesen száraz képre öntve kimaxolhatjuk a különleges hatások összes pozitív tulajdonságát.

Szerezzétek be, kísérletezzetek és készítsetek minden eddiginél látványosabb alkotásokat az új Mystic Kaméleon és gyöngyház színekkel!

* A képeken egy-egy Bloom technikával készült fluid art festmény látható.A lilás árnyalatú képen Printex Fluid Art fekete (F12) alapra rétegeztünk fehér (F01), gyöngyház lila (F24) és Mystic Kaméleon lila/bíbor (F43) színeket. Míg a kékes árnyalatú képen szintén a Printex Fluid Art feketét (F12) használtuk párnának, és erre folyattunk egy kevés fehér (F01), gyöngyház kék (F23) és Mystic Kaméleon zöld (F42) festéket. Cella aktivátorként egy saját fejlesztésű, hamarosan bevezetésre kerülő terméket használtunk.

---

Szerző: LAnna

Még több ilyen cikket szeretnél?

Iratkozz fel hírlevelünkre


Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz