Barion Pixel

Új termékek: gyöngyház és fluo pigmentek!

A piaci igényekre reagálva, nagy örömmel jelentjük be, hogy kínálatunkat fluo és gyöngyház pigment porokkal bővítettük. Festékszínezőink és porpigmentjeink lehetővé teszik, hogy alkotásaitokat még több módon tegyétek egyedivé, legyen szó akár csillogó gyöngyház pigmentekről, fluo pigmentekről (UV fényben világító) vagy vizes bázisú színezőkről.

Új termékek: gyöngyház és fluo pigmentek!


Nálunk mindent megtaláltok, ráadásul minden terméket raktáron tartunk, így azonnal elérhetőek!

Pigment termékcsaládunkban három különleges termékcsoportot találtok:

1. Gyöngyház Pigmentek

A gyöngyház pigmentek, szintetikus és üvegalapú interferáló változatban, ragyogóan adnak hozzá a festék színéhez, és egyedi csillogást kölcsönöznek alkotásaitoknak. Vízbázisú és oldószeres rendszerekben egyaránt használhatóak, valamint epoxi bevonók és öntőgyanták színezésére is ideálisak.

printey gyöngyház por pigment

Némely gyöngyház por (MP01, MP03, MP04, MP05, MP11, MP12, MP13, MP14) pigmentünk kaméleon hatással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy különböző nézőszögekből nézve változtatja színét és fényvisszaverődését. Ez az egyedülálló tulajdonság többszínű és dinamikus megjelenést eredményez a felületeken.

2. Fluo Pigmentek

A fluo pigmentek vibráló, feltűnő színeket biztosítanak alkotásaitoknak. Rendkívül intenzív színeikkel kiemelkedő hatást érhetek el. 20 grammos visszazárható tégelyes kiszerelésben 7 különböző színben vásárolhatóak meg, ideálisak vizes alapú festékek színezésére is. Az UV pigmentek UV fényben intenzív fluoreszkáló hatást eredményeznek.

fluo UV pigment

3. Vizes Bázisú Színezők

A folyékony halmazállapotú vizes bázisú színezők kiválóan alkalmasak transzparens és fedő vizes bázisú festékek és vizes bázisú lakkok színezésére. Magas színező erővel rendelkeznek, és tömény állapotukban nem tükrözik a tényleges árnyalatukat.

vizes bázisú szinező

A színes vizesbázisú színezők szinte bármilyen árnyalat kikeverésére lehetőséget nyújtanak, mivel könnyedén keverhetőek és adagolhatóak (csőrős flakon, visszazárható kiszerelésben). A Printex Pigmentekkel széles skálájú élénk és pasztellszínek is könnyedén elkészíthetők.

---

Szerző: Acellákura

 

Még több ilyen cikket szeretnél?

Iratkozz fel hírlevelünkre


Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz