Barion Pixel

„VISSZA A SULIBA” nyereményjáték!

Legyen még színesebb a tanévkezdés a kreativfestek.hu „VISSZA A SULIBA” játékával! A kreativfestek.hu játékot hirdet általános iskolai osztályok számára. A kreatív nevelési munka támogatására 3 x 30.000 Ft, azaz 90.000 Ft értékben szeretnénk akrilfestékkészleteket ajándékozni gyerekeknek. A játék a kreativfestek.hu Facebook oldalán kerül megrendezésre.

„VISSZA A SULIBA” nyereményjáték!


Hogyan vehetsz részt a játékban?

Kattints az alábbi LINKRE és a játék posztjához írj egy hozzászólást, amelyben megnevezed az általad javasolt általános iskolai osztályt (város, intézmény neve és osztály megjelölése). Utána már csak a Facebook oldalunkat kell kedvelned ITT, és kész is vagy!

Általános iskolai osztályt bárki jelölhet 2023. szeptember 15. 23.59-ig, aki kedveli a kreativfestek.hu Facebook oldalát. Egy személy csak egy osztályt jelölhet!

Ha van kedvetek, jelöljetek meg kommentben még valakit a osztályból, hiszen minél többen játszotok, minél többen jelölik a ti osztályotokat, annál nagyobb eséllyel nyerhettek. A játéknak nem feltétele a bejegyzés megosztása, de szeretnénk, ha minél több intézmény tudna csatlakozni a kezdeményezéshez, így minden megosztásnak, ajánlásnak nagyon örülünk.

Sorsolás és eredményhirdetés 2023. szeptember 19.

A 3 nyertes általános iskolai osztályt véletlenszerűen sorsoljuk ki. A kapcsolatot elsődlegesen a jelölő személyekkel vesszük fel, de a nyereményt az oktatási intézményeknek postázzuk.

A nyereményjáték független a Facebooktól és az Instagramtól, a Facebook és az Instagram semmilyen módon nem támogatja azt. A résztvevők elfogadják a Facebook és az Instagram szabályzatát és felhasználási feltételeit.

Még több ilyen cikket szeretnél?

Iratkozz fel hírlevelünkre


Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz