Barion Pixel

Ana Hata special – egy különleges fluid art festék színválogatás

A hazai gyártású és Európában is egyedülálló, készre kevert Printex Fluid Art festékek lassan két éve vannak jelen a piacon - hatalmas sikerrel. Nem titok, hogy Ana Hata művésznő - aki ma a legnépszerűbb hazai fluid art workshopokat tartja -, kiemelkedő szakértelmével és tapasztalatával nagy szerepet játszott a termékcsalád fejlesztésében.

Ana Hata special – egy különleges fluid art festék színválogatás


Ez azonban még nem minden!

Az évek óta tartó együttműködésünknek köszönhetően most egy új fluid art festékkészletet mutatunk be: Ana Hata művésznő saját színpalettáját. A szettben Anna kedvenc árnyalatai sorakoznak, egy különleges válogatás, amelyet nagyon gondosan állítottunk össze.

fluis art anna hata színek

Az Ana Hata speciális szett csak egyben vásárolható meg! Miért? Mert ezek a színek remekül harmonizálnak egymással és tökéletesen „működnek” együtt, így bármilyen öntéses vagy folyatásos technikát alkalmazzunk is, az eredmény magáért beszél majd.

Milyen színeket találhatunk az Ana Hata speciális válogatásában?

Fekete
Fehér
Óarany
Világos ezüst
Smaragdzöld
Óceántürkiz
Fűzöld
Metáltürkiz
Kobaltkék
Magenta
Fahéj
Metál Kékeslila

Igényes csomagolású fluid art festékkészlet, akár ajándékba is

Ez a különleges szett 12 színt tartalmaz, kifejezetten magasan pigmentált festékekből összeállítva. Megvásárolható 12x120ml, 12x200ml vagy 12x300ml kiszerelésben, igényes kartondobozba csomagolva, így karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet bárki számára.

Ha az ajándékozott már ismeri, kedveli a fluid art technikát, akkor azért remek választás, mert ezek a színek új inspirációt, új lendületet adnak az alkotásnak, a kreativitásnak. Ha pedig teljesen kezdőt lepnénk meg vele, akkor is garantált a sikerélmény, hiszen ezek a színek tökéletesen illenek egymáshoz, így az első öntés is biztosan szuper lesz.

Szeretnél mélyebben foglalkozni a fluid art témakörrel? Ha szeretnél jobban elmélyedni a fluid artban, Anna workshopjait jó szível ajánljuk.

fluid art workshop

Hogy miért?

  • Mert Anna nemcsak ismert, de elismert fluid art művész is, fantasztikus alkotások szerepelnek a portfoliójában. Sok-sok éves tapasztalattal a háta mögött, számtalan pozitív visszajelzéssel tartja workshopjait Budapesten.
  •  Mert élőben kipróbálhatod a legnépszerűbb öntési technikákat.
  •  Mert fokozatosan haladhatsz a könnyű technikáktól a legnehezebbek felé.
  •  És leginkább azért, mert igazi minőségi időtöltés, tökéletes kikapcsolódás, mely egy csajos délutánnak, csapatépítésnek, kikapcsolódásnak, vagy akár karácsonyi ajándéknak is szuper. Plusz – természetesen - a workshopon készült saját alkotásokat haza is viheted.

Jó, ha tudod

  •  A tanfolyamok 3-4 órásak (késő délutáni hétvégi és hétköznapi időpontok), és ha legalább ketten mentek, még kedvezményt is kaptok!
  • Érdemes időben foglalni, mert a tanfolyamok hamar betelnek, főleg most, a karácsonyi szezon közeledtével.

Elérhető időpontok és foglalás: itt.

Ha pedig „csak” kipróbálnád Ana Hata speciális válogatását, webshopunkban azonnal megvásárolhatod a 120ml, 200ml vagy 300ml kiszerelésű szettet.

 

Még több ilyen cikket szeretnél?

Iratkozz fel hírlevelünkre


Kosár

Végösszeg: 0 Ft
Vásárlás folytatásaPénztárhoz